netConzent Logo - www.netconzent.se
Hem Tjänster Sharepoint Office 365 Referenser Kontakt
Vi finns på 08 - 718 53 00

info (a) netconzent.com

 


Säljare SharePoint och Office 365


netConzent befinner sig efter flera framgångsrika år i en expansiv fas. Under året 2012 jobbar vi med att dessutom anpassa organisationen från att vara till stor del resurskonsulter till att ta större ansvar för hela processen och hela projektansvaret.

Det innebär en förändring från att primärt jobba som underkonsulter för större organisationer till att hitta slutkunderna direkt och i större utsträckning jobba direkt mot den kundernas verksamhet.

Rent tekniskt, arkitekturellt och projektledningsmässigt står vi väl rustade inför detta. Vi siktar även på att bygga upp volymen av utvecklare under året. För att få bättre styrning på uppdragen och för att kunna komma tidigare in i processen hos kunderna söker vi därför säljare till både Stockholm och Malmö-regionen med Köpenhamn som närbeläget område.

Så om du är en frigående säljperson som har viss teknisk kompetens och kan ta stort eget ansvar för din vardag, tveka inte att kontakta oss.


Utvecklare SharePoint


Under året 2012 kommer vi behöva bygga på vår kapacitet av SharePoint-utvecklare. Vi behöver dels personer som kan hantera grafiska moment, dels deployment och paketering men naturligtvis också de vanliga momenten kring WebParts och allmänn SharePoint-utveckling

Vi på netConzent har jobbat med SharePoint sedan det var en sitemall i FrontPage 2000 och är väl förtrogna med SharePoint som applikations-plattform och som infrastrukturkomponent. Vi jobbar med projekt som rör enstaka mindre applikationer till stora strategiska enterprise-lösningar.

Rent tekniskt, arkitekturellt och projektledningsmässigt står vi väl rustade inför detta men vi siktar på att bygga upp volymen av utvecklare under året. En extra bonus är om du har erfarenhet av mobila lösningar då ett av våra fokusområden är Enterprise Mobility baserad på SharePoint.

Så om du tror att detta skulle passa dig, kontakta oss.


Anställd eller Konsult


På netConzent gör vi ingen skillnad på om du är anställd eller underkonsult. Vår ambition är att ta hand om dig som en i teamet oavsett din anställningsform. Vi jobbar sedan länge med ett brett nätverk av svenska och internationella konsulter och matchar de kompetenser som behövs för varje givet uppdrag.

För dig som är anställd är förutsättningarna väldigt lika att jobba som egen konsult. Du råder till väldigt stor del över den fakturering du tjänar in.

Är du nyfiken på vad det innebär att jobba hos oss som anställd eller underkonsult, tveka inte att höra av dig.


Matchning SharePoint-konsulter


Har ni SharePoint-konsulter på bänken eller behöver snabbt ha tag på en SharePoint-konsult?

Genom vår långa erfarenhet och vårt arbete med olika projekt och kunder så har vi ett stort nätverk av SharePoint-konsulter utöver våra egna. Och vi söker hela tiden kontakt med nya.

Vår erfarenhet av SharePoint är att det finns många områden att hantera, allt ifrån infrastruktur, säkerhet och design till anpassad utveckling och arkitektur. Det gör att man i många projekt kan behöva väldigt olika profiler på sina SharePoint-kompetenser. Vår ambition är att alltid sy ihop just det team av kompetenser som varje projekt behöver och därför kompletterar vi ofta våra egna konsulter med specialister eller experter på unika områden.

Så om ni har konsulter på bänken eller behöver komplettera ert eget team kontakta oss direkt.

Intresserad av tjänst eller uppdrag
 
Om du är intressserad av någon av de tjänster eller uppdrag som annonseras här så kontakta oss på följande:

  • 08 - 718 53 00
  • mathias.karlsson(a)netconzent.com
    Mathias Karlssson, VD


 
Copyright 2007-2012 © netConzent Consulting AB. All rights reserved.